12 oktober 2016

Over Romeyn

Reeds dertig jaar staat deze combinatie als een huis.

Gevestigd in de Bollenstreek, ontstaan uit de woningmakelaardij als ook beleggingsmakelaardij voor zowel institutionele als particuliere vastgoedmaatschappijen, is Romeyn al weer vijftien jaar als ontwikkelaar succesvol in binnen- en buitenland.

Deze expertise van vooral woningontwikkeling, gecombineerd met een onberispelijke reputatie én een indrukwekkend relatienetwerk draagt zorg voor planning, ontwikkeling en realisatie.

In 2004 is RPO op weg naar nieuwe kansen. Een groot deel van de projecten van de laatste vijf jaren is opgeleverd, verhuurd en verkocht. Dit betekent dat wij op zoek zijn naar zowel beleggingen als ontwikkelingen. Echter, meer vastgoedorganisaties hebben hetzelfde doel en daarom dagen wij u uit om met ons contact op te nemen zodat u kunt ervaren hoe snel, helder en resultaatgericht ons bedrijf opereert.

Romeyn dankt haar reputatie mede aan de samenwerking met een grote groep van specialisten, overheidsfunctionarissen, collega’s, bankiers, bouwers en overige belanghebbenden. Een belangrijke doelstelling is dan ook het uitbreiden en optimaliseren van deze samenwerkingen.

Zowel kleinschalige als grote projecten kunnen interessant zijn. Een klein lapje grond voor een tiental huizen of 2 hectare voor een groot kantoorgebouw, wij hebben interesse in allerlei ontwikkelingskansen. Onze expertise gaat terug tot eind jaren ’60 en sindsdien is het kantoor en haar bezigheden alsmaar gegroeid.